9 Mart 2013 Cumartesi

1 Erkek 1 Kadın 94. Bölüm izle 9 Mart 2013

Bir Erkek Bir Kadın 94 - 95.Bölüm Fragmanı
Yavru köpek tofu
Zeynep ve Ozan sokakta buldukları yavru köpeği eve getirirler. Zeynep, Tofu adını verdikleri yavru köpeğe o kadar çok bağlanır 1 Erkek 1 Kadın 94. Bölüm izle 9 Mart 2013 ki dış dünya ile ilişkisini keser. Ozan en sonunda, bu duruma müdahale etmesi gerektiğine karar verir.
Hipnoz
Zeynep hızlandırılmış bir hipnoz kursu bulur. Hipnoz kursunda öğrendiklerini bir an önce uygulama heyecanı yaşayan Zeynep’in ilk kurbanı elbette ki Ozan olur. Hipnoz, astral seyahat gibi olaylara inanmayan Ozan, Zeynep’in 1 Erkek 1 Kadın Son Bölüm izle, zoruyla hayatı boyunca unutmayacağı bir deneyime maruz kalır.
Zeynep ve Ozan arasında gizli kodlar
Ozan ve Zeynep’in birlikteliklerinde seneler içinde gelişen sinyaller, yalnızca ikisinin anlayacağı kodlar vardır. Ama bazen bunlar çok fena karışabilir.
Yangın
Evde çıkan küçük bir yangın, Zeynep’te yangın paranoyası başlatır. Ozan’ın tüm itirazlarına rağmen Zeynep, yangına karşı alınacak tüm tedbirleri 1 Erkek 1 Kadın HD izle, ve fazlasını almaya kararlıdır.
Vücut dili
Zeynep vücut dili üzerine okuduğu bir makalenin etkisinde kalınca, Ozan’ın vücut dilini ezbere bildiğini iddia eder. Ozan ise bunun tam tersini savunur. Zeynep haklı çıkacak mıdır? Yoksa Ozan’ın iddia ettiği gibi vücut dili diye bir şey yok mudur?
Ozan’a yeni iş
Ozan ofiste geçirdiği yoğun proje dönemi yüzünden çok 1 Erkek 1 Kadın tek parçabunalmıştır. Bu bunalım sonucunda şirketi kapatıp, kendine başka bir iş bulma kararı alır. Bu fikir Zeynep’in hiç hoşuna gitmese de, Ozan’a destek olacaktır.
Yayın Günü: Cumartesi - Pazar
Yayın Saati: 23.30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder