16 Mart 2013 Cumartesi

1 Erkek 1 Kadın 96. Bölüm izle 16 Mart 2013

 Adalet Hala hasta olursa...
Anjiyo olan Adalet Hala bir günlüğüne Zeynep’le Ozan’ın misafiri olur. Zeynep’e evi dar eden Adalet Hala, Ozan’a tam tersine şefkatle yaklaşmaktadır. İntikam planları yapmaya başlayan Zeynep, Adalet Halayı alt edebilecek midir? 1 Erkek 1 Kadın 96. Bölüm izle 16 Mart 2013
Canı sıkılan ve bu yüzden de Zeynep’i rahat bırakmayan Adalet’e ahretliğini Adana’dan çağırma fikrini Zeynep verir. Adana’dan gelen ahretlik Mübeccel Zeynep’in hayatını nasıl etkileyecektir?
Zeynep’in sosyete hastalığı 1 Erkek 1 Kadın Son Bölüm izle,
Eda’nın ve iki yakınının sosyeteye mahsus asortik hastalıklara yakalandığını öğrenen Zeynep, onlardan aşağı kalmamak için kendisine bir zengin hastalığı uydurmaya karar verir.
Ozan öğretmen olursa...
Ozan öğretmen olursa ne olur? Hem de 3 tane genç güzel kızın öğretmeni. Peki ya Zeynep bu durumda ne yapar?
Ozan için vergi zamanı...
Ozan ofiste vergi ayı münasebetiyle çok yoğun çalışmaktadır. Zeynep bu kadar stres yapmamasını söylediğinde pastanesinin de maliye kontrolüne girebileceği gerçeğini bilmemektedir. Ozan’ın yardımıyla vergi, maliye, kasa defteri gibi terimlerle tanışır.
1 Erkek 1 Kadın tek parça,
Erkek kafası nasıl çalışır!
Zeynep’in stresli günler geçirdiğini fark eden Ozan, Zeynep’in rahat davranmayı bilmediğini söyler. Zeynep’in erkekler gibi rahat ve kaygısız olmasının kendisini rahatlatacağını söyler. Ve erkeklerin neler düşündüğünü öğretmeye çalışır.1 Erkek 1 Kadın HD izle,
Yayın Günü: Cumartesi - Pazar
Yayın Saati: 23.30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder