29 Mart 2013 Cuma

Dila Hanım 26. Bölüm izle 29 Mart 2013

Dila Hanım'ın bir önceki bölümünde Rıza, eski sevgilisi Arzu'yu yıllar sonra karşısında görünce allak bullak olmuştu. Başı fena halde Dila Hanım 26. Bölüm izle 29 Mart 2013  dertte olan Arzu'ya yardım etmek zorunda kalan Rıza'nın Dila ile olan ilişkisi zarar görmeye başladı. Böylece Melike Hanım'ın planı da başarıyla işlemeye başladı. Selçuk, sinsi planlarını uygulamak için ilk adımı atarken Rıza, ona güvenmeye devam etti. Azer, Fatma'nın yeni bir ilişkisinin olduğundan şüphelenmiş ve yine onu korkutur derecede hayatına müdahale etmeye başlamıştı. Sultan'ın hapishaneden kurtulma umudu Dila Hanım Son Bölüm izle, tam sönmüştü ki hiç ummadığı biri ona yardım teklifinde bulundu. Rıza, Dila ile bozulan arasını düzeltmek için ona bir sürpriz hazırlamış ve bu buluşma da Melike Hanım'ın oyununun kurbanı olmuştu.
29 Mart Cuma akşamı Star TV'de nefesleri kesecek olan Dila Hanım 26. Bölümde Selçuk, Melike Hanım ile Dila arasındaki olayın detaylarını öğrenince bunu bir fırsat olarak değerlendirmeyi planlayacaktır. Hemen ardından Barazoğlu çiftliğine peş peşe saldırılar düzenlenecektir. Dila, korkunç bir tuzağın içine sürüklenecektir. Azer'in ise iki derdi vardır. Biri Dila'dan mallarını geri alabilmek diğeri de Fatma'yı yeniden kazanabilmek. Rıza, Arzu yüzünden bozulan Dila ile arasını düzeltmek için adımlar atacak, Arzu'yu yanından uzaklaştıracaktır. Melike Hanım ve Arzu ise Rıza'nın atacağı adımı kendi menfaatlerine  Dila Hanım tek parça,kullanacaktır. Dila, cezaevinden gelecek bir Haber üzerine tehlikeli bir adım atacak ve bu adım onun çok önemli bir bilgiyle yüzleşmesini sağlayacaktır.
Nefes kesen senaryosu ile Dila Hanım 26. Bölümü ile 29 Mart Cuma akşamı Star TV'de!
Dila Hanım izle, Dila Hanım tek part, Dila Hanım 26. Bölüm full hd izle, Dila Hanım 26. Bölüm online tek parça izle, Dila Hanım 26. Bölüm 29 Mart 2013 Cuma izle, Dila Hanım tek parça full izle, Dila Hanım 720p HD izle, Dila Hanım 29 Mart 2013 Cuma izle, Dila Hanım kesintisiz izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder