28 Mart 2013 Perşembe

Galip Derviş 2. Bölüm izle 28 Mart 2013

Türk televizyonları yeni bir kahramana kavuştu. Simetri rahatsızlığı olan, bolca fobiye sahip Galip Derviş, zekası ve akıl almaz tavırlarıyla seyirciyi şaşırttı.
Türkiye'nin en güldüren sanatçılarından Galip Derviş 2. Bölüm izle 28 Mart 2013 biri olan Engin Günaydın'ın hayat verdiği Galip Derviş, çözülemeyen cinayet dosyalarını kendine has yöntemiyle çözmeyi başarıyor. Bir dönem komiserken takıntıları yüzünden bu unvanı kendisinden alınan Galip Derviş, görüp görebileceğiniz en obsesif kişilik olarak karşınıza çıkıyor. Sütten korkan Galip Derviş, organik sebzeler yetiştirir ama simetri takıntısından dolayı hepsinin aynı boyda olmasına özen gösterir. Müthiş gözlem yeteneğini polislik mesleğiyle bütünleştirmeyi başarmıştır. Aşırı derece mikrop takıntısı vardır. Derviş Galip'i normale döndüren tek kişi çok sevgili eşi Galip Derviş Son Bölüm izle, Belgin'dir. 8 yıllık evliliği boyunca tüm takıntılarından kurtulan ve normale dönen Derviş Galip, talihsiz bir olayla bu mutlu yılları geride bırakacaktır.
Yapımcılığını Barakuda Film'in yönetmenliğini de Barış Pirhasan'ın sütlendiği Galip Derviş'in oyuncu kadrosunda Engin Günaydın (Galip Derviş), Ersin Korkut (Komiser Ahmet Tekin), Orhan Güner (Başkomiser İzzet Merdan),Algı Eke (Hülya Uçar), Deniz Türkali (Pervin Uçar), Ege Gürel (Yusuf Ekiz), Levent Öktem (Psikolog Dr. Fırat),Setenay İnal (Belgin Derviş), Barış Başar (Komiser Ali) ve İrem Şentürk (Çaycı Neşe) yer alıyor.
28 Mart Perşembe akşamı Kanal D'de yayımlanacak olan Galip Derviş 2. Bölümde Mustafa Uğurlu ile Esra Dermancıoğlu, seyirci karşısına konuk oyuncu olarak çıkıyor. Eski bir müfettiş olan Mithat'ın eşi ortadan kaybolacak ve Galip Derviş tek parça, Galip Derviş de onu bulmak için gönüllü olacaktır. Ancak falcı Şuşu, ilginç bir şekilde herkesten önce Mithat'ın eşinin cesedini bulacaktır. Galip Derviş ise trafik kazasında öldüğü süsü verilen olayın bir cinayet olduğunu hissederek araştırmalarını derinleştirecektir. Derviş, araştırmalarını Şuşu üzerinden genişletmek isteyecek fakat Şuşu'nun esrarengiz güçleri onu çileden çıkartacaktır.

Galip Derviş 2. Bölümüyle 28 Mart Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder