2 Mart 2013 Cumartesi

Şefkat Tepe 100. Bölüm izle 2 Mart 2013

Tim bu kez, hapisten firar eden tehlikeli örgüt elemanı Şefkat Tepe 100. Bölüm izle 2 Mart 2013 Botan'ı durdurmak için harekete geçer. Botan, onu hapse gönderen Sungurlar timinden ve diğer herkesten intikam almak üzere geri gelir. Örgüt devleti yıpratmak ve barış sürecini baltalamak için intikam önceliğinin en başına Savcı Ömer'i koyar ve hain planlarını uygulamaya başlar. Diğer yandan Naza ise oğlu Volkan'ın gittikçe ağırlaşan hastalığı nedeniyle Serdar'dan yardım istemek zorunda kalır.  Şefkat Tepe Son Bölüm izle, Serdar’ın ise tek bir şartı vardır; o da Naza’nın oğlunu karakola bırakması. Ancak Naza, karakola hain bir saldırı düzenleyeceğini haber alır ve işler iyice çıkmaza girer.
Türkiye’nin terör sorunlarını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren Şefkat Tepe, gündemi sarsacak konularıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Şefkat Tepe, heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 19.50’de Samanyolu’nda.
Albay Amacına Ulaşabilecek mi? Şefkat Tepe, nefeslerinizi tutarak Şefkat Tepe HD izle, izleyeceğiniz heyecan dolu 55. bölümüyle ekrana geliyor. Albay, Celil’in elindeki datayı ele geçirebilmek için operasyona katılır. Örgüt, albay ve askerler birbirleriyle mücadele ederken, işlerini yürüten küçük bir çocuk görünümünde kimliği belirsiz biri vardır. Bu çocuk insanları birbirine düşürmek konusundaki yeteneklerini kullanarak içeride yaşanacak bir kargaşaya neden olur. Diğer yandan Leyla ise içinde gezinen vesveselere kanarak Serdar Komutan’ı öldürmeye karar verir. Şahin ise büyük bir tuzakla karşı Şefkat Tepe tek parça, karşıya kalır.
Örgüt tarafından ülke aleyhine toplantılar yapılmaktadır. Uçuruma itilen Şahin ölüm kalım savaşı verirken, hiç ummadığı biri tarafından kendisine yardım eli uzanır. Bu sırada Şahin’in telsizinden canlı bomba eylemini haber alan Serdar Komutan hareket geçer. Terör örgütü için canlı bomba olmayı kabul eden Fidan, asker abisini ve annesini hiçe sayarak eylemi yapacağı pazar yerine gider. Serdar Komutan Fidan’a engel olmak isterken diğer yandan Fidan’ın annesi kendisini feda edip kızının üzerine atlar ve bomba patlar. Celil gördükleri karşısında çılgına döner ve herkesi şaşırtacak bir hareket yaparak örgüte hizmet eden iki sürpriz ismi öldürür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder