17 Mart 2013 Pazar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 17 Mart 2013 izle 17 Mart 2013 | Full HD Tek Parça Dizi izle

 Survivor Ünlüler Gönüllüler 17 Mart 2013 izle
‘Survivor ünlüler - gönüllüler’ yeni sezonuyla 17 Mart Pazar 20.00'de Star'da başlıyor!
Büyük bir merakla beklenen ‘Survivor ünlüler – gönüllüler’ yarışmasına sayılı günler kaldı.
Kim daha iddialı? Survivor Ünlüler Gönüllüler Son Bölüm izle, Ünlüler ve gönüllüler arasında inanılmaz rekabetin kazananı kim olacak?
Ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya...
STAR TV’de Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı “Survıvor” 6’ncı sezonuyla çok yakında başlıyor. Bu sene Alp Kırşan’ın sunumuyla başlayacak olan yarışma, yine herkesi ekrana kilitleyecek. Her hafta  Survivor Ünlüler Gönüllüler HD izle, farklı bir maceraya yelken açan “Survivor Ünlüler- Gönüllüler”, yeni sezonunda geçen yılın aksine bu kez Panama’da gerçekleşecek.
Yarışma Panama İnci Adası’nda yapılacak…
İşte bu sezon Survivor Ünlüler - Gönüllülere katılacak ünlü yarışmacılar;
Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu, oyuncu Cengiz Coşkun, manken Irmak Atuk, milli futbolcu Ümit Karan ve oyuncu Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz'un ve Brezilyalı model Larissa Gacemer da Panama'da açlıkla, vahşi doğayla ve rakipleriyle mücadele edecek.
Ünlüler takımından çekinmediklerini ve Survivor Ünlüler Gönüllüler tek parça, kendilerinin daha güçlü olduğunu iddia eden gönüllüler bakalım adada nasıl bir mücadele verecek.
Yarışmanın gönüllü yarışmacıları
Murat Ceylan, Emel Erdemar, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Duygu Çetinkaya, Bozok Gören,Gül Fakı, Seda Akman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder