25 Mart 2013 Pazartesi

Yalan Dünya 45. Bölüm izle 25 Mart 2013

Selahattin, Gülistan ile, Bora da Tülay ile “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katılıyor . Çiftler arasında müthiş bir rekabetin yaşandığı Yalan Dünya 45. Bölüm izle 25 Mart 2013 yarışmada, kahkahalar da havada uçuşuyor.
Selahattin, Gülistan ile, Bora da Tülay ile “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katılıyor . Çiftler arasında müthiş bir rekabetin yaşandığı yarışmada, kahkahalar da havada uçuşuyor.
Bora, Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katılmaya karar verir. Ancak, evli ya da kız arkadaşı olmadığı için bu şartı yerine getirecek arayışlara girer. Aklına gelen her adaya arabanın yarısını teklif ederek yarışmada kendisine eş olmasını ister. Üst üste yaşadığı başarısız ilişkilerden sonra, kadınlarda aradığı özellikleri değiştirmeye karar veren Emir, sette Nurhayat ile karşılaşır. Bir süre sohbet eden ikili arasında beklenmedik bir sürpriz yaşanır. Açılay’ın ise başı Yalan Dünya Son Bölüm izle, paparazilerle derttedir. Kilo vermek için diyet yapan Açılay’ın setteki konuşmaları dedikodu dilinde saptırılıp, abartılır. Diziden kovuldu, parasızlıktan açlık çekiyormuş söylentileri bütün Cihangir’e yayılır. Zerrin ise afiş krizi ile uğraşmaktadır. Zorbey, her yere reklam olsun diye Zerrin’in afişlerini astırır. Bünyamin gerçekleri öğrenmesin diye sabaha kadar afişleri tek tek elleri ile söken Zerrin, tükenmek üzeredir. Şehmuz Bey ise apartmana deprem için önceden haber Yalan Dünya tek parça veren alarm cihazı taktırır. Ancak alarmın sık sık çalması herkesi panikletirken, cihazın sarsıntı yerine dumana duyarlı olduğu anlaşılır. Sonunda Tülay’ı birlikte yarışmaya katılmaya ikna eden Bora’yı bir sürpriz bekler. Rakiplerinden biri de Selahattin ve Gülistan’dır. Erkekler halter kaldırmada kendilerini gösterecek, hanımlar ise acı biber yiyecek ve balondan top yapacaklardır. Bora’lar da Selahattin’ler de finale kalır. Finalde penaltı oyununu oynanacaktır. Ancak Tülay ile Gülistan arasındaki rekabet artınca, Selahattin de Bora da fena sertleşir. Çiftler arasındaki bu duruma programın sunucusu İlker Ayrık müdahale eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder