14 Nisan 2013 Pazar

1 Erkek 1 Kadın 105. Bölüm izle 14 Nisan 2013


Lüküs hayat
Acilen yurt dışına çıkması gereken Eda ve Burak, Zeynep ve Ozan’dan evlerine ve kedilerine göz kulak olmalarını rica eder. Bunun bir süreliğine de olsa lüks bir
hayat anlamına geldiğini 1 Erkek 1 Kadın 105. Bölüm izle 14 Nisan 2013 düşünen Zeynep, derhal kabul eder.
Hafıza yarışları
Zeynep ve Ozan arasındaki küçük bir anı üzerine yapılan tartışma, umulmadık şiddette bir hafıza yarışına dönüşür. Yarışın sonunda kazanan kim olacaktır?
Ayla’ya kısmet
Zeynep’in annesine hayırlı bir kısmet bulmak için Ozan ve Zeynep kolları sıvarlar. Ayla’yı evlendirmek isteyen çiftimiz ne kadar başarılı olabilecektir?

Demet Evgar ve Emre Karayel’in Erkek 1 Kadın Son Bölüm izle, başrollerini paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın’da bu hafta sürpriz isimler var.
Burcu Esmersoy ve Halil Sezai Ozan’ın doğum günü partisine konuk olurlar.

Zeynep düğün hazırlığı telaşından Ozan'ın doğum gününü unutmuştur.
Ozan ise kendisine sürpriz bir doğum günü partisi yapılacağından emindir. Gece yarısı Ozan’ın doğum gününü hatırlayan Zeynep, Ozan’ın en yakın arkadaşı olan
Mahirle konuşur. Mahir doğum gününe sürpriz bir şekilde Halil Sezai’yi getirir. Halil Sezai’nin büyük hayranı olan Zeynep, doğum gününe 1 Erkek 1 Kadın tek parça izle, katılmasına çok sevinir.

Zeynep Burcu’yu kıskanır!
Ayrıca Eda’nın kız kardeşi rolünde doğum gününe katılan Melda (Burcu Esmersoy) güzelliği ile Zeynep’i kıskançlık krizlerine sokar.
Bir Erkek Bir Kadın Yeni Bölümleriyle Cumartesi - Pazar 23.30'da Star'da!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder