6 Şubat 2013 Çarşamba

Alemin Kralı 60. Bölüm izle 06 Şubat 2013

ALEMİN KIRALI 60. Bölüm Alemin Kralı 60. Bölüm izle 06 Şubat 2013 izle Aslan'ın, çalıştığı gazinonun sahibi Yılmaz'ın kız kardeşi Şelale ile magazinde haberlerinin çıkması Mehveş'i ve Asalet'i çılgına çevirir. 'Her şeye rağmen ben kocama güveniyorum' diyen Mehveş, Alemin Kralı Son Bölüm izle, Asalet'in oyununa gelir ve Asalet'in yazdığı Aslan için yazılmış kötü bir mektubu okurken Aslan söylenenleri duyar ve ortada bir mektup olduğunu da görmez. Aslan bundan sonra Mehveş'i Alemin Kralı HD izle, üzmek için bir intikam arayışına düşer.
Kubat gizliden gizliye hem Aslan'a hem de Jülide'ye menajerlik yapmaya başlar. Jülide'nin yıldızı bir türlü parlamıyordur. Hemen ona futbolcu bir sevgili bulup haber yaptırmaya karar verir. Uzun uğraşlar sonunda Jülide'ye futbolcu bir sevgili bulduğunu zanneden Alemin Kralı tek parça,  Kubat, ortaya çıkan sonuçla büyük bir şoka uğrar.
Kocası çok yetenekli bir menajer olan Nihale'de assolist olmaya karar verir. Ancak Kubat karısının şarkıcılık yapmasına izin vermez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder