13 Ocak 2013 Pazar

1 Erkek 1 Kadın 80. Bölüm izle 13 Ocak 2013 | Full HD Tek Parça Online Dizi izle


Telefon rehberi Ozan’ın telefon rehberindeki “Zeynep görmesin” adı ile kayıtlı kişi kimdir? Zeynep kendini Ozan’ın hızlı arama listesine ekletebilecek midir?1 Erkek 1 Kadın 80. Bölüm izle 13 Ocak 2013 izle Telefon hafızasındaki gereksiz kişileri silmeye çalışan Zeynep’in başına ne gibi dertler açılacaktır?
Uyku Birbirine sarılıp yatan ve sabah aynı şekilde kalkan Ozan ve Zeynep birbirleri için mi yaratılmışlardır? Uyumak üzere olan Zeynep, 1 Erkek 1 Kadin Son Bolum izle uykusunu kaçıran Ozan’dan intikamını nasıl alacak?
Çok yorgunum Zeynep ve Ozan bir gün uyandıklarında çok yorgun olduklarını fark ederler. O günü evden dışarı çıkmaksızın keyif yaparak,, 1 Erkek 1 Kadin HD izle yiyip içerek geçirmeye karar verirler. Fakat böylesi ikisi için de çok daha yorucu olacaktır.
Kapıya gelenler Zeynep ve Ozan’ın kapısına dizi çekimi yapan bir kadın gelir. Kendisine rol verileceğini düşünen Zeynep için sonuç yine hayal kırıklığı olacaktır. 1 Erkek 1 Kadin tek parca
Sohbet etmiyoruz Zeynep ve Ozan, uzun bir süredir doğru düzgün sohbet etmediklerini fark eder. Sohbet başlatma çabaları durumu daha da kötüleştirecektir.
Yayın Günü: 12 Ocak Cumartesi
Yayın Saati: 23.30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder