19 Ocak 2013 Cumartesi

Dila Hanım 17. Bölüm Tek Parça izle 18 Ocak 2013


Kaybettiği bebeğinin acısını uzun süre içinde saklayan Dila Hanım 17. Bölüm Tek Parça izle 18 Ocak 2013 izle Dila büyük bir duygusal patlama yaşamıştır.Dila yaşadığı duygu yoğunluğunun ardından hayatını değiştirecek bir karar alarak Sarıgöl’ü terk eder.Rıza ve Seyit Bey Dila Hanim Son Bolum izle, aniden ortadan kaybolan Dila’yı bulabilmek için büyük çaba harcar. Özellikle Rıza aşkını kaybetmemek için her yolu denemeye hazırdır.
Tekrar geri dönmemeye kararlı olan Dila ise çok uzaklara gitmek üzeredir.Dila Hanim HD izle, Rıza son ana kadar Dila’nın peşini bırakmaz.
Fatma ve arkadaşlarının oynadığı oyunla gururu kırılan Azer çok kötü durumdadır. Fatma ise fazla ileri gittiklerini düşünmeye başlamıştır. Özür dilemek isteyen Dila Hanim tek parca Fatma, Azer’i arar. Fakat Azer’in bir özürle yetinmeye niyeti yoktur. Uğradığı hakaretin intikamını almaya kararlıdır.
Melike tarafından sürekli olarak ezilen Gurbet bu duruma son vermek için büyük bir blöf yapmaya karar verir.
Melike’nin ise yapması gereken çok daha önemli, tehlikeli ve Barazoğlu ile Selamoğlu ailelerini karşı karşıya getirebilecek bir işi vardır.
Yayın Günü: 18 Ocak Cuma
Yayın Saati: 20.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder